Star Wars Jedi: Survivor - Το τελικό gameplay trailer είναι εδώ

Το "Star Wars: Jedi Survivor" έλαβε το τελικό του τρέιλερ πριν από την κυκλοφορία του σε PlayStation 5, Xbox Series και PC αργότερα αυτόν τον μήνα.

Star Wars Jedi: Survivor - Το τελικό gameplay trailer είναι εδώ

Το τρέιλερ, που δείχνει ένα σωρό gameplay υλικό μαζί με μερικά νέα cutscenes, σε συνδυασμό με έναν δυσοίωνο αλλά και ελπιδοφόρο μονόλογο, κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2023.

Ο Cal Kestis είναι το επίκεντρο και βλέπουμε gameplay του σε ένα σωρό διαφορετικές μάχες εναντίον Stormtroopers, Destroyer Droids από την prequel τριλογία, ακόμα και ενός Rancor. Βλέπουμε επίσης μια σκληρή σκηνή όπου ο Cal ρίχνει έναν Scout trooper από ένα speeder κατευθείαν σε ένα μαχητικό TIE.

Οι θαυμαστές θα μπορέσουν να τα ζήσουν όλα αυτά από κοντά όταν το "Jedi: Survivor" κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου, αλλά όσοι βρίσκονται σε PC θα πρέπει να προετοιμάσουν χώρο στους δίσκους τους για να υποδεχτούν το κολοσσιαίο μέγεθος του. Η ιστορία ακολουθεί τον Cal και το πλήρωμα Mantis καθώς συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην αυτοκρατορία.

Ωστόσο, πέντε χρόνια μετά το αρχικό παιχνίδι, η ομάδα έχει επιβραδύνει τις κινήσεις της και έχει εγκατασταθεί σε έναν πλανήτη. Η δημιουργία μιας βάσης επιχειρήσεων θα είναι μέρος του παιχνιδιού, αν και οι παίκτες θα εξακολουθούν φυσικά να ταξιδεύουν σε άλλους πλανήτες, αυτή τη φορά και με fast travel.

Πηγή: gr.ign.com