PlayStation Plus: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου στα PS4 και PS5

Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης έχει φτάσει και τώρα επιτέλους ήρθαν και τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential.

PlayStation Plus: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου στα PS4 και PS5

Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι πλέον διαθέσιμες για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας.

Αναλυτικότερα, από σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου και μέχρι τη Δευτέρα 1 Μαΐου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 μπορούν να παίξουν το Meet Your Maker, το οποίο είναι μάλιστα Day One κυκλοφορία. Πρόκειται για ένα ‘building-and-raiding’ παιχνίδι με προοπτική πρώτου προσώπου, με την εμπειρία να βασίζεται αποκλειστικά σε περιεχόμενο που δημιουργούν οι ίδιοι οι παίκτες. Μάλιστα, είναι το νέο παιχνίδι της Behaviour Interactive, ομάδας ανάπτυξης του Dead by Daylight.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές έχουν από σήμερα πρόσβαση και στο Sackboy: A Big Adventure, την πιο πρόσφατη περιπέτεια του της μασκότ του PlayStation. Η άκρως διασκεδαστική 3D platforming εμπειρία ήταν ένα από τα launch παιχνίδια του PS5 και είχε αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Τέλος, το line-up του μήνα κλείνει το Tails of Iron, ένα RPG με βίαιο combat και εικαστικό τομέα που ξεχωρίζει, μιας και όλα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Απρίλιο του 2023:

Meet Your Maker | PS4, PS5

Sackboy: A Big Adventure | PS4, PS5

Tails of Iron | PS4, PS5

Πηγή: Unboxholics.com