FIFA 19: Οι ελληνικές ομάδες, οι διοργανώσεις και τα νέα στοιχεία (vids)

Ο νέος τίτλος της EA Sports κυκλοφορεί σύντομα και περιέχει αρκετά νέα στοιχεία. 

FIFA 19: Οι ελληνικές ομάδες, οι διοργανώσεις και τα νέα στοιχεία (vids)

Μόλις μία εβδομάδα απέμεινε για την κυκλοφορία του FIFA 2019. Ο νέος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Η ομάδα ανάπτυξης έχει υποσχεθεί στους fans του παιχνιδιού πολλές βελτιώσεις σε επίπεδο γραφικών και gameplay. Σημαντική είναι και η προσθήκη της διοργάνωσης του UEFA Champions League, όπως και του Europa League.

Οι ελληνικές ομάδες:

Το νέο FIFA 2019 θα περιλαμβάνει τις εξής ελληνικές ομάδες: Ολυμπιακό, ΑΕΚ, η οποία το επιβεβαίωσε και επίσημα, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Πέρα από το συλλογικό επίπεδο, ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει και την Εθνική Ελλάδος.

Alex Hunter - The Journey Champions:

Σημαντικό είναι επίσης να σημειώσουμε ότι στην νέα έκδοση του παιχνιδιού ότι ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την ιστορία του Alex Hunter. Το story mode του FIFA με πρωταγωνιστή τον νεαρό Άγγλο ποδοσφαιριστή επιστρέφει με τον Hunter αυτή τη φορά, σύμφωνα με όσα αφήνει το τρέιλερ να εννοηθούν, να πραγματοποιεί το μεγάλο του όνειρο, δηλαδή τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα, επιστρέφει η ετεροθαλής αδερφή του Kim Hunter, την οποία γνωρίσαμε στο FIFA 18, όπως και ο καλός φίλος του πρωταγωνιστή, Danny Wiliams. Όπως όλα δείχνουν, όλοι οι παραπάνω χαρακτήρες θα είναι playable από τον χρήστη.