Counter-Strike: Global Offensive: Ασύλληπτο ρεκόρ 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του! (pic)

Το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε ένα ασύλληπτο ρεκόρ 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του  

Counter-Strike: Global Offensive: Ασύλληπτο ρεκόρ 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του! (pic)

Το Counter-Strike: Global Offensive βιώνει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία του και γι’ αυτό φαίνεται πως οφείλονται τα πρόσφατα updates από την Valve. Ο τίτλος κυκλοφόρησε πριν από περίπου 11 χρόνια και μόλις έσπασε -ξανά- ένα απίστευτο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο τίτλος κατάφερε να συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 1,320,219 ταυτόχρονων συνδεδεμένων παικτών. Πρόκειται για 'ατομικό ρεκόρ' του CS:GO, μιας και προηγουμένως είχε 1,308,963 ταυτόχρονους παίκτες.

Πλέον το Counter-Strike: Global Offensive έχει το τρίτο μεγαλύτερο ρεκόρ παικτών στην ιστορία του Steam. Η πρώτη θέση ανήκει ακόμα στο PUBG, το οποίο είχε καταφέρει στο αποκορύφωμά του να συγκεντρώσει 3,257,248 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται το Lost Ark, που είχε 1,325,305 παίκτες.

Δείτε τη δεκάδα με το ρεκόρ ταυτοχρόνων παικτών του Steam:

Για την ιστορία, το Counter-Strike: Global Offensive κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2012 από την Valve και την Hidden Path Entertainment. Αυτό ήταν το 4ο παιχνίδι του franchise και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εντυπωσιάζει με το πόσο δημοφιλές είναι. Θα το βρείτε στο Steam εντελώς δωρεάν.

Πηγή: unboxholics.com