FIFA 23: Σε «ελεύθερη πτώση» τα στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την μεταγραφή στην Αλ Νασρ

Όπως αναμενόταν τα στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο FIFA 23 συνεχίζουν να «κατρακυλάνε» μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ.

FIFA 23: Σε «ελεύθερη πτώση» τα στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την μεταγραφή στην Αλ Νασρ

Η πολύκροτη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας δεν απασχόλησε μόνο το φίλαθλο κοινό, αλλά και την EA Sports. Μετά την τελευταία ενημέρωση που έκανε η εταιρία βιντεοπαιχνιδιών, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πλέον μειωμένα στατιστικά στο παιχνίδι, με το overall score του να πέφτει στο 88.

Ο Ρονάλντο τις τελευταίες δύο δεκαετίες ήταν από τους παίκτες με τις υψηλότερες βαθμολογίες στα παιχνίδια της σειράς, με αποκορύφωμα το FIFA 17 και FIFA 18 -δηλαδή τις δύο τελευταίες σεζόν του με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης- όπου βρέθηκε στην κορυφή με overall score 94/100.

Την φετινή σεζόν ο άσος της Αλ Νασρ ξεκίνησε στο FIFA 23 με overall score 90/100, όμως η κακή του χρονιά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο αποκλεισμός της Πορτογαλίας από τους τελικούς του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και η μεταγραφή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έριξαν το συνολικό του σκορ.

Έτσι, ο CR7 για πρώτη φορά μετά από 17 συναπτά έτη και το FIFA 06, είχε συνολικό σκορ κάτω από 90/100.