Indiana Jones: Όλα όσα ξέρουμε για το νέο game

Ο σκηνοθέτης του νέου παιχνιδιού του Indiana Jones, Todd Howard, αποκάλυψε ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που αφορούν το project.

Indiana Jones: Όλα όσα ξέρουμε για το νέο game

Δεν είναι μόνο το Indiana Jones and the Dial of Destiny που περιμένουν οι φίλοι τoυ δημοφιλούς franchise, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο Indiana Jones game, για το οποίο υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες.

Το εν λόγω παιχνίδι είχε ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές του 2021, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε καμία άλλη ενημέρωση από την εταιρία παραγωγής του, τη MachineGames.

Ωστόσο, σκηνοθέτης του νέου Indiana Jones, Todd Howard, μιλώντας σε podcast του Lex Fridman, τόνισε ότι η εταιρεία εργάζεται σκληρά επάνω στο project. Ως προς το είδος του, το χαρακτήρισε ως ένα «μοναδικό mash-up διάφορων ειδών gaming και όχι απλά ένα ακόμη action adventure».

Αποκάλυψε μάλιστα πως η συγκεκριμένη ιδέα είχε προταθεί στη Lucasfilm από το 2009, αλλά τότε δεν προχώρησε γιατί η Bethesda και Lucasfilm δεν συμφώνησαν για τα δικαιώματα.

Τέλος, επεσήμανε ότι το Indiana Jones game θα αποτίσει φόρο τιμής στο franchise και οι φίλοι των ταινιών θα αναγνωρίσουν πολλές αναφορές και κλεισίματα του ματιού.