Control 2: Ανακοινώθηκε το sequel του βραβευμένου παιχνιδιού!

Ευχάριστα νέα, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα το sequel του βραβευμένου παιχνιδιού Control

Control 2: Ανακοινώθηκε το sequel του βραβευμένου παιχνιδιού!

Το περιμέναμε πως και πως, και να που η Remedy Entertainment μας έκανε την χάρη! Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Control 2 και επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη και η διανομή του θα γίνει από κοινού με την 505 Games, αλλά για την ώρα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Remedy Entertainment υπέγραψε σύμφωνο με την 505 Games, θυγατρική της Digital Bros. Group, ούτως ώστε να αναπτύξουν και να κυκλοφορήσουν μαζί το Control 2 (γνωστό και ως Codename Heron), το sequel δηλαδή του βραβευμένου Control.

Οι δύο εταιρείες όρισαν το budget για το Control 2 στα $50 εκατομμύρια και παρά το γεγονός ότι συνεργάζονται, η Remedy θα διατηρήσει τους τίτλους ιδιοκτησίας του παιχνιδιού. Όλη η ανάπτυξη, το marketing, οι επενδύσεις μετά το λανσάρισμα και τα κέρδη του Control 2 θα μοιραστούν ισόποσα στις Remedy και 505 Games.

Το Control 2 θα βασιστεί στην Νorthlight gaming engine και θα κυκλοφορήσει για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο Control έχει πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε 3 χρόνια κυκλοφορίας.

Πηγή: techgear.gr