God of War: Ragnarok - Τόσες ώρες είναι η διάρκεια της κεντρικής ιστορίας

Σύγκριση με το God of War του 2018.

God of War: Ragnarok - Τόσες ώρες είναι η διάρκεια της κεντρικής ιστορίας

Έχουν απομείνει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου God of War: Ragnarok, το οποίο αναμένεται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς κινδύνους στο νέο τους ταξίδι, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Μια από τις κυρίαρχες ερωτήσεις της κοινότητας, ωστόσο, είναι πόσο μεγάλο είναι τελικά αυτό το ταξίδι.

Πόσο μεγάλο είναι το God of War Ragnarok;

Όπως έχει επιβεβαιώσει και η ομάδα ανάπτυξης Sony Santa Monica πριν αρκετό καιρό, το God of War Ragnarok είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από το προηγούμενο παιχνίδι. Πλέον ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό: Στο πρώτο του playthrough για το αναλυτικό review των Unboxholics, ο Σάκης Καρπάς χρειάστηκε περίπου 25 ώρες για την ολοκληρώσει την κεντρική ιστορία.

Αν κάποιος θέλει να εξαντλήσει το διαθέσιμο περιεχόμενο θα χρειαστεί έως και 40 με 50 ώρες για το 100%. Μεταξύ άλλων το God of War Ragnarok έχει διάφορα collectibles, όπως treasure maps, καθώς και διάφορες προαιρετικές περιοχές.

Φυσικά, η συνολική διάρκεια μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί σημαντικά ανάλογα με το επιλεγμένο επίπεδο δυσκολίας. Το God of War Ragnarok έχει συνολικά πέντε επιλογές για το πόσο εύκολο ή απαιτητικό να είναι το combat.

Πόσο μεγάλο είναι το God of War (2018);

Σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα HowLongToBeat.com που συγκεντρώνει το μέσο όρο από την κοινότητα, το προηγούμενο God of War είχε διάρκεια περίπου 20.5 ώρες για την κεντρική ιστορία. Από την άλλη, αν κάποιος θέλει να ολοκληρώσει και τα sidequests μαζί με την κεντρική ιστορία, θα πρέπει να αφιερώσει 32.5 ώρες. Τέλος, για να κάνει κάποιος στο 100% ό,τι έχει να προσφέρει το God of War (2018) χρειάζεται 51 ώρες.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το Ragnarok είναι αρκετά μεγαλύτερο και έτσι αν έχετε παίξει το προηγούμενο κεφάλαιο έχετε προσεγγιστικά μια ένδειξη για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να αφιερώσετε.


Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.

Πηγή: unboxholics.com