Το God of War Ragnarok μπορεί να τρέξει στα 120FPS στο PS5 - Όλα τα modes γραφικών

Νέες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα.

Το God of War Ragnarok μπορεί να τρέξει στα 120FPS στο PS5 - Όλα τα modes γραφικών

Όπως μόλις έγινε γνωστό, το God of War Ragnarok δε θα προσφέρει απλά δύο modes γραφικών στο PS5, δηλαδή για επιλογή μεταξύ 4K ανάλυσης ή 60FPS. Αντιθέτως, η άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του PlayStation οικοσυστήματος θα έχει επιπλέον επιλογές για τους κατόχους του next-gen συστήματος με σύγχρονες τηλεοράσεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όσοι έχουν οθόνη ή τηλεόραση με HDMI 2.1 χαρακτηριστικά, δηλαδή 120Hz και Variable Refresh Rate, θα μπορούν να απολαύσουν το God of War Ragnarok στα 120FPS στο PS5 τους. Παράλληλα, θα υπάρχει και ένα επιπλέον mode γραφικών που θα συνδυάζει και τα θετικά της υψηλότερης ανάλυσης και του υψηλότερου framerate. Συγκεκριμένα, αν κάποιος επιλέξει το ‘Favour Resolution’ και έχει σύγχρονη τηλεόραση, θα μπορεί να τρέχει το παιχνίδι σε 4K ανάλυση με 40FPS, δηλαδή και με κοφτερή απεικόνιση και με ομαλότερη κίνηση.

Αναλυτικά, το God of War Ragnarok θα δίνει τις εξής επιλογές γραφικών στους κατόχους PS5:

  • Favour Resolution – 4K/30FPS Κλειδωμένα
  • Favour Performance – 60 FPS Κλειδωμένα
  • Favour Resolution (High Frame Rate) – 4K/40FPS Κλειδωμένα (Απαιτείται HDMI 2.1)
  • Favour Performance (High Frame Rate) – Έως 120 FPS (Απαιτείται HDMI 2.1)

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι η ομάδα των Unboxholics έχει παραλάβει και παίζει το παιχνίδι εδώ και μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες εντυπώσεις του Σάκη Καρπά από το πόνημα της Santa Monica, μέσα από τη σχετική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Πηγή: unboxholics.com