God of War: Ragnarok - Έγινε χρυσό, κυκλοφορεί επίσημα στις 9 Νοεμβρίου (pic)

Είναι επίσημο. Το God of War: Ragnarok έγινε χρυσό και κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου!

God of War: Ragnarok - Έγινε χρυσό, κυκλοφορεί επίσημα στις 9 Νοεμβρίου (pic)

Είναι επίσημο. Το God of War: Ragnarok έγινε χρυσό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία άλλη καθυστέρηση, αφού είναι πανέτοιμο για την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στούντιο στο Twitter, με την ανάρτηση να περιλαμβάνει και ένα ειδικό ευχαριστήριο μήνυμα. Για την ιστορία, ο όρος ‘χρυσό’ ή ‘gold’ χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη gaming βιομηχανία και πρακτικά σημαίνει πως η δημιουργία της αρχικής έκδοσης ενός project έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων. Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης δεν σταματά να ασχολείται με το παιχνίδι και οι αλλαγές που θα κάνει μέχρι την κυκλοφορία του ενσωματώνονται στο Day One patch.

Το μήνυμα της Sony Santa Monica προς την κοινότητα:

Εκ μέρους όλης της Sony Santa Monica και των συνεργατών μας, ευχαριστούμε τους fans που μας στήριξαν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Έχουμε φτάσει σχεδόν στην κυκλοφορία και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να αρχίσετε να παίζετε στις 9 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, μέσα από τη δημοσίευση της Santa Monica μαθαίνουμε πως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού βοήθησαν άλλα οκτώ στούντιο, όπως είναι μεταξύ άλλων οι Bluepoint Games και η Valkyrie Entertainment που αγοράστηκαν πρόσφατα από το PlayStation.

Πηγή: unboxholics.com