Assassin's Creed Mirage: Θα επιστρέψουν τα πλήθη και η έμφαση στο παρκούρ - Νέα στοιχεία

Ολοκαίνουργιες πληροφορίες για το παιχνίδι

Assassin's Creed Mirage: Θα επιστρέψουν τα πλήθη και η έμφαση στο παρκούρ - Νέα στοιχεία

Οι διαρροές για το Assassin's Creed Mirage, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς, συνεχίζονται.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, έπειτα από εικαστικό που ήρθε κατά λάθος στα φώτα της δημοσιότητας από την ίδια την Ubisoft και την επίσημη ανακοίνωση που ακολούθησε λίγες ώρες μετά, τώρα ένας leaker έρχεται να αποκαλύψει ακόμη περισσότερα.

Ο λόγος γίνεται για τον γνωστό στην κοινότητα των Assassin’s Creed, j0nathan, ο οποίος μέσα από ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube επισήμανε πως πράγματι το Mirage θα επιστρέψει στις ρίζες του franchise, με μια δομή που θα θυμίζει τα πρώτα παιχνίδια και όχι τα πρόσφατα RPG κεφάλαια, προσθέτοντας τα εξής νέας στοιχεία:

  • Η Βαγδάτη θα είναι η μοναδική πόλη του Assassin's Creed Mirage. Θα είναι χωρισμένη σε πολλαπλές ζώνες και κάθε μία θα έχει ένα δικό της boss. Θα υπάρχει έρημος, οάσεις και ποτάμια γύρω από την πόλη.
  • Στο Assassin's Creed Mirage θα επιστρέψουν τα throwing knives.
  • Στο Assassin's Creed Mirage θα επιστρέψουν οι κρυψώνες στις οροφές των κτηρίων.
  • Στους δρόμους της Βαγδάτης θα υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από NPCs. Το Assassin's Creed Mirage θέλει να καταφέρει το λιγότερο να αναπαραστήσει τα μεγάλα πλήθη του Unity.
  • Θα υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία στο περιβάλλον ειδικά για το παρκούρ, όπως οι λάμπες που θα σε στρίβουν σε γωνίες ή ξύλα για να φτάνεις σε απομακρυσμένα κτήρια.
  • Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα assassinations, εκ των οποίων μερικά θα γίνονται σε slow-motion, ειδικά αυτά που ξεκινούν από τον αέρα.

Φυσικά, όλες αυτές οι πληροφορίες, όσο και πρόκειται να ενθουσιάσουν τους σκληροπυρηνικούς fans, παραμένουν φήμες, οπότε σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί. Εξάλλου, σε λίγα εικοσιτετράωρα θα λυθούν όλες οι απορίες.

Πότε θα δούμε επίσημα το μέλλον των Assassin’s Creed;

Η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει πως το μέλλον του Assassins Creed θα αποκαλυφθεί μέσα στο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, ο γαλλικός κολοσσός έχει δρομολογήσει ένα Ubisoft Forward event για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ., το οποίο θα φιλοξενήσει τις σχετικές αποκαλύψεις.

Tα Assassin’s Creed που έρχονται:

Αυτή τη στιγμή η Ubisoft ετοιμάζει δύο Assassin’s Creed: Το Assassin’s Creed Infinity που θα είναι η νέα μεγάλη εξέλιξη της σειράς, καθώς και το Assassin’s Creed Mirage που είναι ένα μικρότερης κλίμακας project για να καλύψει το κενό.

Τι είναι το Assassin’s Creed Mirage;

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του Schreier για το Bloomberg, για καλύψει τα κενά στο πρόγραμμα των κυκλοφοριών της, η Ubisoft αποφάσισε να μετατρέψει ένα expansion του Assassins Creed Valhalla σε πλήρες stand-alone παιχνίδι. Το εν λόγω project είναι το Mirage και η απόφαση να μετατραπεί από expansion σε κανονικό παιχνίδι πάρθηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Το ρεπορτάζ του μέσου αποκαλύπτει και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή του. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο Basim, ένας assassin που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Valhalla και ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Συνολικά το παιχνίδι θα είναι μικρότερης κλίμακας από τα κολοσσιαία open world που βλέπουμε τελευταία από τη σειρά και αντιθέτως θα εστιάζει περισσότερο στο stealth, με λιγότερα RPG στοιχεία, χωρίς leveling σύστημα και την έλλειψη συστήματος διαλόγων. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα απλοποιείται σημαντικά το gameplay, θυμίζοντας το πρώτο Assassin's Creed του 2007

Η κυκλοφορία του νέου αυτού Assassin’s Creed σημειώνεται πως είναι προγραμματισμένη πλέον για το 2023 και πρόσφατα μάθαμε πως η δράση του θα λαμβάνει χώρα στη Βαγδάτη. Αυτό σημαίνει πως το franchise θα επιστρέψει στις ρίζες του και στη Μέση Ανατολή, οπού και λαμβάνει χώρα το πρώτο Assassin’s Creed και το Assassin’s Creed Origins.

Τι είναι το Assassin’s Creed Infinity;

Το Assassin’s Creed Infinity θα είναι ένα γιγαντιαίο project, μια online πλατφόρμα που θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, στα πρότυπα των Fortnite και GTA Online. Όπως γνωρίζουμε, λοιπόν, θα περιλαμβάνει πολλαπλές χρονικές περιόδους και περιοχές, με τη δυνατότητα επέκτασης ακόμη περισσότερο στους μήνες και τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Μια από αυτές τις περιοχές θα είναι όπως φαίνεται η Ιαπωνία, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες.

Μάλιστα, για να φέρουν εις πέρας το έργο, αυτή τη φορά οι ομάδες της Ubisoft στα Montreal και Quebec έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους.

Πηγή: unboxholics.com