Απίστευτη γκάφα από την EA: Πουλούσε κατά λάθος την Ultimate Edition του FIFA 23 για 6 cents

Μέσα από το Epic Games Store της Ινδίας

Απίστευτη γκάφα από την EA: Πουλούσε κατά λάθος την Ultimate Edition του FIFA 23 για 6 cents

Μια μεγάλη γκάφα έγινε πριν από λίγες ώρες στο Epic Games Store της Ινδίας, αφού η EA είχε βάλει για λίγα λεπτά pre-order την Ultimate Edition του FIFA 23, η οποία κοστίζει €89.99, μόλις…6 cents! Ναι, καλά διαβάσατε.

Όπως αναφέρει το PC Gamer, το λάθος έγινε στην Ινδία, όταν για κάποια λεπτά, η Ultimate έκδοση του επερχόμενου FIFA 23, είχε λάβει μία έκπτωση -99,98%, αλλά πολύ γρήγορα αυτό το λάθος διορθώθηκε. Όπως όλα δείχνουν, όμως, πολλοί ήταν αυτοί που πρόλαβαν και αγόρασαν το παιχνίδι, στην τιμή των 6 cents.

Μάλιστα, η ίδια η EA έστειλε email σε κάθε χρήστη του Epic Games Store που πρόλαβε σε αυτή την τιμή το FIFA 23 και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος και μάλιστα ότι δε θα απαιτήσει να πληρώσουν παραπάνω.

Η επίσημη δήλωση της EA αναφέρει τα εξής:

Πριν από λίγες εβδομάδες, πετύχαμε ένα αρκετά θεαματικό αυτογκόλ, όταν προσφέραμε κατά λάθος το pre-order του FIFA 23 στο Epic Games Store, σε λάθος τιμή. Ήταν λάθος μας και θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα τιμήσουμε όλα τα pre-orders που έγιναν σε αυτήν την τιμή.

Για την ιστορία, η διαμάχη μεταξύ FIFA και EA Sports οδήγησε στο να σπάσει το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιριών και έτσι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Πηγή: unboxholics.com