FIFA 23: Κυκλοφόρησε το αναλυτικό gameplay video για τα νέα χαρακτηριστικά

Η EA Sports κυκλοφόρησε το αναλυτικό gameplay video για τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 23.

FIFA 23: Κυκλοφόρησε το αναλυτικό gameplay video για τα νέα χαρακτηριστικά

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για την έλευση του FIFA 23, η EA Sports έδωσε στην κυκλοφορία ένα χορταστικό gameplay video διάρκειας άνω των 10 λεπτών, ώστε να αναδείξει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Μεγάλη έμφαση δίνεται φυσικά στην τεχνολογία HyperMotion2, αφού με βοήθεια της μηχανικής μάθησης και μετά από εκπαίδευση με εκατομμύρια δείγματα κίνησης καταφέρνει να βελτιώσει δραματικά την απόκριση και να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια στη προσομοίωση ποδοσφαίρου.

Στο video αποκαλύπτονται τα νέα animations του Technical Dribbling στην κύλιση της μπάλας στο χορτάρι που καθιστούν πολύ πιο δυναμική την εμπειρία, ενώ γίνεται άψογος συνδυασμός με το Active Touch System.

Επιπλέον, το το σύστημα ML-Jockey ξεκλειδώνει περισσότερες δυνατότητες όταν ο παίκτης βρίσκεται σε θέση άμυνας για την αναχαίτιση της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι όλα τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας HyperMotion2 ισχύουν κανονικά και στους αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου και μάλιστα έχουν προστεθεί αποκλειστικά animations κινήσεων που αντιστοιχούν στον γυναικείο σωματότυπο.

Ωστόσο, τα τα πλεονεκτήματα του HyperMotion2 θα είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις του FIFA 23 για Windows PC, Google Stadia, PS5 και Xbox Series X/S.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η Legacy Edition για το Nintendo Switch.