Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου

Τέσσερα δωρεάν παιχνίδια παραχωρεί στους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate η Microsoft για τον Φεβρουάριο του 2022

Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου

Η Microsoft ανακοίνωσε των δωρεάν games που θα μπορούν να παίξουν το Φεβρουάριο 2022 οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Όπως είθισται, η σχετική κίνηση περιλαμβάνει 4 τίτλους, δύο εκ των οποίων είναι συμβατοί και με το Xbox 360.

Αναλυτικά οι τίτλοι και οι ημερομηνίες διαθεσιμότητάς τους:

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse (1-28 Φεβρουαρίου Xbox One/Series X|S)

Μια ακόμη περιπέτεια για τους George Stobbart και Nico Collard, οι οποίοι ακολουθώντας τα ίχνη για έναν κλεμμένο πίνακα θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας μυστηριώδους συνωμοσίας που οι ρίζες της χάνονται στο βάθος των αιώνων.

Aerial_Knight’s Never Yield: (16 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου Xbox One/Series X|S)

Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Wally, ενός μυστηριώδη τύπου που καταφέρνει να πάρει πίσω αυτά που του έκλεψαν και τώρα τρέχει για να αποκαλύψει την αλήθεια και να μάθει τι κρύβεται πίσω από τους εχθρούς του.

Hydrophobia (1-15 Φεβρουαρίου Xbox 360/One/Series X|S)

Ένα third-person παιχνίδι επιβίωσης σε μια πλωτή πόλη όπου οι τρομοκράτες έχουν καταφέρει να πάρουν τον έλεγχο. Η Kate προσπαθεί να ξεπεράσει τα παιδικά τραύματα της και να αντεπιτεθεί χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες της ως μηχανικός.

Band of Bugs (16-28 Φεβρουαρίου Xbox 360/One/Series X|S)

Διασκεδαστικό και ταχύτατο παιχνίδι παρέας, όπου χρησιμοποιείς το avatar σου για να αντιμετωπίσεις με την ομάδα σου (έως 8 παίκτες) διάφορα μαμούνια, ζωύφια κλπ. σε μάχες στρατηγικής.