PlayStation Plus: Τα δωρεάν games για τον Ιανουάριο 2022

Με Deep Rock Galactic, Dirt 5 και Persona 5 Strikers ανοίγει το 2022 η Sony για τους συνδρομητές του PS Plus .

PlayStation Plus: Τα δωρεάν games για τον Ιανουάριο 2022

Τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια για το 2022 που θα διατεθούν στους συνδρομητές του PS Plus τον Ιανουάριο ανακοίνωσε η Sony. Από τις 4 Ιανουαρίου 2022 λοιπόν θα είναι διαθέσιμα τα Deep Rock Galactic, Dirt 5 και Persona 5 Strikers.

Το Deep Rock Galactic κυκλοφόρησε πέρσι από την Ghost Ship Games για Windows PC και Xbox One, ενώ τώρα θα κάνει ντεμπούτο και στο PlayStation. Πρόκειται για ένα co-op shooter, όπου οι χρήστες αναλαμβάνουν τους ρόλους τεσσάρων διαστημικών νάνων που έχουν προσληφθεί από μια διαγαλαξιακή εταιρεία εξορύξεων.

Το Dirt 5, από την άλλη, είναι το πιο πρόσφατο off-road racing game της Codemasters, το οποίο περιλαμβάνει 10 τοποθεσίες από τον πραγματικό κόσμο για οδήγηση υπό δυναμικά μεταβαλλόμενες ακραίες συνθήκες. Επιπλέον, διαθέτει 70 μοναδικές διαδρομές και ένα career mode, το οποίο εξελίσσεται ανάλογα με τις αποφάσεις του χρήστη.

Τέλος, το Persona 5 Strikers αποτελεί το spinoff του πασίγνωστου και RPG, το οποίο διαδραματίζεται 6 μήνες μετά τα γεγονότα του κύριου παιχνιδιού, ενώ περιλαμβάνει στοιχεία beat ‘em up με RRG adventure.