Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok - Tο νέο expansion έρχεται τον Μάρτιο του 2022!

Στις 10 Μαρτίου 2022 κυκλοφορεί το νέο expansion Assassin'sCreedValhalla, το Dawn of Ragnarok, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft.

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok - Tο νέο expansion έρχεται τον Μάρτιο του 2022!

Την κυκλοφορία του Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok ανακοίνωσε η Ubisoft. Πρόκειται για το επόμενο expansion για το πιο πρόσφατο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Μαρτίου 2022.

Σύμφωνα με την εταιρία, το Dawn of Ragnarok θα είναι το μεγαλύτερο expansion που θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, αφού προσθέτει περίπου 35 ώρες παιχνιδιού, όπως και μια νέα περιοχή η οποία θα έχει μέγεθος όσο το 1/3 της Αγγλίας.

Όσον αφορά στην υπόθεση του expansion, ο Eivor αναλαμβάνει τον ρόλο του Odin για να εκπληρώσει το πεπρωμένο ως ο Allfather του βασιλείου Svartalfheim.

Η αποστολή του Odin είναι να σώσει τον γιο του Badlr, ερχόμενος αντιμέτωπος με διάφορους εχθρούς στην αφιλόξενη περιοχή της Muspelheim, ενώ θα περιπλανηθεί στο Jotunheim των παγωμένων γιγάντων.

Επιπλέον, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας θα αποκτήσει νέες δυνάμεις οι οποίες δίνοντας ως δώρο από τους νάνους του βασιλείου (π.χ. μεταμόρφωση σε γεράκι και τηλεμεταφορά).

Ακόμη, οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να παίξουν τις αποστολές των Valkyries, ακολουθώντας τα ίχνη των αντιπάλων σε μία αρένα για να κερδίσουν μεγάλα έπαθλα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 κυκλοφορεί από την Ubisoft το crossover event με την Kassandra από το Assassin’s Creed Odyssey απέναντι στον/ην Eivor.