Black Friday: Προσφορές σε εκατοντάδες games για PlayStation και Xbox

Προσφορές στο PS Store και στο Microsoft Store ενόψει της Black Friday 2021.

Black Friday: Προσφορές σε εκατοντάδες games για PlayStation και Xbox

Με την Black Friday να βρίσκεται λιγότερο μία εβδομάδα μακριά, PlayStation και Xbox αποφάσισαν να αποκαλύψουν από τώρα τις προσφορές τους.

Όσον αφορά στο PlayStation, στο PS Store προσφέρεται μία ευρεία γκάμα ψηφιακών τίτλων με μειωμένες τιμές, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το FIFA 22 με έκπτωση 40%, το πρόσφατο Far Cry 6 με έκπτωση 30%, το NBA 2K22, το Assassin's Creed Valhalla και το Deathloop στη μισή τιμή και το Resident Evil Village με έκπτωση 57% είναι μερικά από τα παιχνίδια που έχουν συμπεριληφθεί στις προσφορές. Δείτε ΕΔΩ όλες τις προσφορές.

Τώρα, αναφορικά με το XboX, οι διαθέσιμες προσφορές του θα ολοκληρωθούν στις 2 Δεκεμβρίου. Σε αυτές περιλαμβάνονται πάνω από 700 ψηφιακά παιχνίδια με έκπτωση έως 67% στο Microsoft Store.

Αναλυτικά, το Marvel's Guardians of the Galaxy είναι διαθέσιμο με €45, το Resident Evil Village έναντι €34,99 και το Far Cry 6 έναντι €48,99. Ακόμα, οι προσφορές στα παιχνίδια των Xbox Game Studios φτάνουν μέχρι και το 75%. Δείτε την αναλυτική λίστα προσφορών ΕΔΩ.