Steam Deck: Αναβάλλεται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 η κυκλοφορία του

H Valve ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Steam Deck θα καθυστερήσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022.

Steam Deck: Αναβάλλεται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 η κυκλοφορία του

Η κρίση στη βιομηχανία των ημιαγωγών συνεχίζει να υφίσταται σε όλη της την έκταση και έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην παραγωγή προϊόντων. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ανακοινώνουν καθυστερήσεις ή αλλάζουν τον αρχικό προγραμματισμό και τις εκτιμήσεις τους για τις πωλήσεις των προϊόντων τους μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος.

Φυσικά, και η Valve έχει επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση, με αποτέλεσμα η φορητή παιχνιδοκονσόλα Steam Deck να αργεί ακόμα να κυκλοφορήσει. Υπενθυμίζεται ότι το αναμενόταν για τον Δεκέμβριου. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα η εταιρία ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορίας θα μετατεθεί τουλάχιστον για τον Φεβρουάριο του 2022.

«Είμαστε πραγματικά στεναχωρημένοι για αυτήν την κατάσταση. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση με τα ζητήματα που έχουν προκύψει στις γραμμές παραγωγής σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, λόγω της έλλειψης των υλικών δεν προβλέπεται να φτάσουν εγκαίρως τα εξαρτήματα που χρειαζόμαστε προκειμένου να μείνουμε πιστοί στο αρχικό χρονοδιάγραμμα μας. Σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις, το Steam Deck θα αρχίσει να αποστέλλεται σε όσους το έχουν παραγγείλει από τον Φεβρουάριο του 2022».