Far Cry 6: Έρχεται το Insanity, το πρώτο επί πληρωμή DLC με πρωταγωνιστή τον Vaas!

Γνωστή έγινε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Vaas: Insanity, του πρώτου επί πληρωμή DLC του του Far Cry 6, με πρωταγωνιστή τον βασικό ανταγωνιστή του Far Cry 3.

Far Cry 6: Έρχεται το Insanity, το πρώτο επί πληρωμή DLC με πρωταγωνιστή τον Vaas!

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, το Season Pass του Far Cry 6 θα ανέρχεται στα 39,99 ευρώ και θα περιλαμβάνει τρία πακέτα επέκτασης, τα οποία θα εστιάσουν στους κύριους ανταγωνιστές των τριών προηγούμενων τίτλων της σειράς.

Πλέον, καταφθάνει η στιγμή για την κυκλοφορία του πρώτου επί πληρωμή DLC του παιχνιδιού, το οποίο θα έχει πρωταγωνιστεί τον Vaas του Far Cry 3. Το όνομα αυτού θα είναι Vaas: Insanity και το DLC θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft. Τον ρόλο του Vaas Montenegro θα ερμηνεύσει για μία ακόμα φορά ο Michael Mando του Better Call Saul.

Η γαλλική εταιρία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι το DLC θα είναι μια μίξη έντονης δράσης και αφήγησης, δίνοντας στους παίκτες μια μοναδική ευκαιρία στην οπτική και την ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα, τον Ιανουάριο του 2022 αναμένεται και η κυκλοφορία του Episode 2: Pagan: Control, το οποίο θα εστιάζει στον βασικό ανταγωνιστή του Far Cry 4, ενώ τον Μάρτιο έπεται το Episode 3: Joseph: Collapse με πρωταγωνιστή τον «κακό» του Far Cry 5.