Sony: «Πολλές νέες προσθήκες στα επόμενα firmware updates του PS5»

Ο Hideaki Nishino μίλησε για τις νέες προσθήκες της Sony στα επερχόμενα firmware update του PlayStation 5.

Sony: «Πολλές νέες προσθήκες στα επόμενα firmware updates του PS5»

To PlayStation 5 διανύει ακόμα ουσιαστικά τα πρώτα του βήματα στον χώρο των παιχνιδοκονσόλων και οι βελτιώσεις του απασχολούν παρά πολύ τη Sony.

Η ιαπωνική εταιρία ακούει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των χρηστών και, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, ετοιμάζει μία «τεράστια λίστα με νέα χαρακτηριστικά» τα οποία αφορούν στα software updates του PS5.

Ο αντιπρόεδρος της Sony στο τμήμα εμπειρίας της κονσόλας, Hideaki Nishino, τόνισε αρχικά ότι «θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά με έναν συναρπαστικό τρόπο στα επερχόμενα PS5 firmware update», ενώ δήλωσε ότι η εταιρία έχει στη διάθεσή της «τεράστια λίστα από πράγματα που ετοίμαζε πριν το λανσάρισμα της κονσόλας και σκοπεύει να τα ενσωματώσει»

Επιπλέον, ο Nishino σχολίασε ότι «υπάρχουν ενδιαφέρουσες, συναρπαστικές και φανταστικές ιδέες στη λίστα. Ταυτόχρονα, λανσάρισμα το PS5 και λαμβάνουμε feedback μέσω των social media αλλά και μέσω των ΜΜΕ, της οικογένειας ή των φίλων. Έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα και το community ζητάει επίσης πολλά. Στο μέλλον θα έχουμε πολλά updates να κυκλοφορήσουμε. Δουλεύουμε για τις ανάγκες των χρηστών και θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Είμαστε εδώ για τους οπαδούς του PlayStation».