Disney Classic Games Collection: Το φθινόπωρο σε PC, PS4, Switch και Xbox One

Το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το νέο Disney Classic Games Collection, που θα περιλαμβάνει τα Aladdin, The Lion King και The Jungle Book.

Disney Classic Games Collection: Το φθινόπωρο σε PC, PS4, Switch και Xbox One

Η Nighthawk Interactive ανακοίνωσε ότι την επερχόμενη κυκλοφορία της νέας συλλογής Disney Classic Games Collection, η οποία θα συμπεριλαμβάνει πλέον εκτός από τα Aladdin και The Lion King και το The Jungle Book, ως φόρο τιμής στα νοσταλγικά 16-bit games της δεκαετίας του '90.

Το Disney Classic Games Collection θα διαθέσει στους χρήστες τις εκδόσεις των κλασικών παιχνιδιών, όπως αυτές είχαν κυκλοφορήσει για PC, SEGA Mega Drive, SNES, SEGA Game Gear και Game Boy. Όμως, την ίδια στιγμή θα υπάρχουν επιλογές για upscaling των γραφικών σε ανάλυση 1080p, δυνατότητα αποθήκευσης της προόδου (save game) και δυνατότητα rewind για την επιστροφή πίσω κατά λίγα δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, στη συλλογή θα προστεθεί και jukebox mode, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα soundtracks ως 16-bit κομμάτια. Θα υπάρχει ακόμα ξεχωριστός μουσειακός χώρος με εικόνες, videos και συνεντεύξεις των δημιουργών.

Το Disney Classic Games Collection αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο για PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One και Nintendo Switch, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.