Sea of Thieves: Το trailer για την... υποθαλάσσια 4η σεζόν! (vid)

Λεπτομέρειες αποκάλυψε το trailer της Rare για την 4η σεζόν του Sea of Thieves, η οποία κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου (23/9).

Sea of Thieves: Το trailer για την... υποθαλάσσια 4η σεζόν! (vid)

Η Rare, όπως είχε υποσχεθεί, αποκάλυψε την 4η σεζόν του Sea of Thieves, η οποία θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου (23/9).

Πιο αναλυτικά, η καινούργια σεζόν διαδραματίζεται στα βάθη του ωκεανού, επεκτείνοντας σημαντικά το παιχνίδι με περιεχόμενο και δραστηριότητες τα οποία λαμβάνουν χώρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν το βασίλειο των Σειρήνων σε διάφορα σημεία του χάρτη, όπως και να ολοκληρώσουν τα έξι Siren Shrines, διάφορα Siren Treasuries, αλλά και να ανακαλύψουν ποικίλους θησαυρούς.

Τα αποκαλυπτήρια της 4ης σεζόν συνοδεύτηκαν και από trailer στο οποίο παρουσιάζονται τα Siren Shrines ως εξερεύνηση dungeons με μοναδικές προκλήσεις και απειλές. Όσον αφορά στα Siren Treasuries, μιλάμε για δραστηριότητες επιβίωσης, οι οποίες θα επιβραβεύουν όσους παίκτες επιβιώσουν, μετά από μάχη με ορδές από Ocean Crawlers και Sirens κάτω από τη θάλασσα.

Δείτε το trailer: