FIFA 22: Αυτές είναι οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του

Τέσσερις ελληνικές ομάδες και μία κυπριακή περιλαμβάνει το FIFA 22, όπως γνωστοποιήθηκε από την ανακοίνωση της EA Sports.

FIFA 22: Αυτές είναι οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του

Το FIFA 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει 1η Οκτωβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch. Η EA Sports, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του, έδωσε στη δημοσιότητα την πλήρη λίστα με τις ομάδες που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι.

Όπως αποκαλύπτει η ανακοίνωση της εταιρίας, το FIFA 22 θα περιλαμβάνει περισσότερες από 700 ομάδες, με πάνω από 17.000 παίκτες σε τουλάχιστον 30 διοργανώσεις παγκοσμίως.

Ακόμα, το FIFA 22 θα είναι το μοναδικό παιχνίδι της αγοράς που θα έχει τα επίσημα δικαιώματα για το UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga και La Liga Santander.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο FIFA 22 θα περιλαμβάνονται και τέσσερις ομάδες της Super League, ενώ από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κύπρου θα περιλαμβάνεται μια ομάδα. Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ από την Κύπρο θα υπάρχει διαθέσιμος και ο ΑΠΟΕΛ.