Alan Wake Remastered: Το πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας (vid)

Η Remedy Entertainment αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας (5/10) αλλά και το πρώτο trailer για τον Alan Wake Remastered.

Alan Wake Remastered: Το πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας (vid)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Sony για το PlayStation 5, η Remedy Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και το πρώτο trailer για τον Alan Wake Remastered.

Τον εν λόγω παιχνίδι βασίζεται στην PC έκδοση του τίτλου, που κυκλοφόρησε το 2010, και όχι σε αυτή για Xbox 360. Το gameplay θα παραμείνει ακριβώς το ίδιο, ωστόσο έχουν γίνει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά στα γραφικά και τα cutscenes. Η remaster έκδοση, μάλιστα, έγινε με τη συνδρομή της D3T, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαίες εταιρίες του χώρου, όπως τις EGA, 2K και CD Projekt RED.

Στην υπόθεση του παιχνιδιού, ο Alan Wake, ένας συγγραφέας, προσπαθεί να εντοπίσει την χαμένη σύζυγο του, Alice, μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της από την πόλη Bright Falls. Στη συνέχεια, ο Alan εντοπίζει σελίδες από μια ιστορία τρόμου που υποτίθεται ότι είχε γράψει ο ίδιος, αλλά δεν το θυμάται και σύντομα αρχίζει να αμφισβητεί τη νοητική του κατάσταση, καθώς σελίδα με τη σελίδα η ιστορία ζωντανεύει μπροστά στα μάτια του.

Το Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2021 για Windows PC (μέσω του Epic Games Store) και για πρώτη φορά σε PS4 και PS5.