Life is Strange: Καθυστέρηση στο Remastered Collection μέχρι το 2022

Η Dontnod Entertainment ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Life is Strange: Remastered Collection, το οποίο πλέον αναμένεται το 2022.

Life is Strange: Καθυστέρηση στο Remastered Collection μέχρι το 2022

Το Life is Strange: Remastered Collection θα καθυστερήσει, ενώ επισημοποιήθηκε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αντιθέτως, όπως ανακοίνωσε η Dontnod Entertainment, ο τίτλος αναμένεται πλέον στις αρχές του 2022.

Οι remaster εκδόσεις του Life is Strange και του Life is Strange: Before the Storm έρχονται αναβαθμισμένες στον οπτικό τομέα. Η ομάδα ανάπτυξης έχει χρησιμοποιήσει την τεχνολογία facial motion capture για καλύτερες και πιο ρεαλιστικές εκφράσεις, αλλά και βελτιωμένους φωτισμούς.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ο λόγος για την καθυστέρηση στην κυκλοφορία του τίτλου είναι φυσικά η πανδημία, η οποία ούτως ή άλλως έχει βγάλει εκτός προγραμματισμού τα περισσότερα πρότζεκτ.

Από την άλλη, η καθυστέρηση αυτή θα επιφέρει και ένα κενό ενόψει και της κυκλοφορίας Life is Strange: True Colors στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 για κονσόλες και PC.