eFootball: Το... PES 2022 με νέο όνομα και εντελώς δωρεάν! (vid)

H Konami μετονομάζει το θρυλικό PES σε eFootball και το διανέμει δωρεάν στους χρήστες. 

eFootball: Το... PES 2022 με νέο όνομα και εντελώς δωρεάν! (vid)

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, αφού το νέο Pro Evolution Soccer θα κυκλοφορήσει δωρεάν. Αν και δεν είναι ακριβές να το αποκαλούμε Pro ή PES, καθώς το θρυλικό παιχνίδι της Konami περνάει σε νέα εποχή και θα αποκαλείται απλώς eFootball.

To franchise αλλάζει όνομα και, σύμφωνα με την Konami, διαθέτει μία νέα μηχανή ποδοσφαίρου, με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα animations και ανανεωμένα game commands.

Το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνάει τα όρια και τα χαρακτηριστικά του PES, εξ' ου και δικαιολογείται, όπως αναφέρει η Konami, η αλλαγή του ονόματος.

Πιο αναλυτικά, το παιχνίδι βασίζεται στην Unreal Engine, με προηγμένα γραφικά και τετραπλάσια animations σε σχέση με πέρυσι. Η Konami έχει αναπτύξει και μια νέα Motion Matching τεχνολογία για τα γραφικά, διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, next-gen και μη.

Το όραμα της εταιρίας είναι το ποδόσφαιρο να είναι δωρεάν για όλους. Το νέο eFootball θα είναι δωρεάν σε πολλές πλατφόρμες και στο άμεσο μέλλον θα γίνει προσπάθεια για cross-platform, επιτρέποντας ακόμα και ματς μεταξύ κινητών και κονσόλων.

Το eFootball θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 (PC), Steam (PC), iOS και Android, προσφέροντας γραφικά αιχμής στις κονσόλες νέας γενιάς.