Resident Evil Re Verse: Νέα μεγάλη αναβολή μέχρι το 2022

Το Resident Evil Re: Verse δεν θα κυκλοφορήσει ούτε τον Ιούλιο του 2021, αφού η Capcom ανακοίνωσε την εκ νέου αναβολή της κυκλοφορίας του τίτλου μέχρι το 2022.

Resident Evil Re Verse: Νέα μεγάλη αναβολή μέχρι το 2022

Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Resident Evil Re:Verse θα καθυστερήσει για μία ακόμα φορά, αφού δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εντέλει αυτόν τον μήνα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Όπως αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός του Resident Evil λογαριασμός στο Twitter, ο τίτλος πλέον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ομάδα ανάπτυξης ζήτησε περισσότερο χρόνο για την δημιουργία του multiplayer παιχνιδιού και πλέον αναμένονται μελλοντικές ανακοινώσεις για τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Στο Re:Verse οι περισσότεροι ήρωες του δημοφιλούς franchise θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εμβληματικούς villains της σειράς, σε ένα τίτλο που έχει προκαλέσει αναμενόμενα μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς του RE. Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν αγοράσει το το Resident Evil Village, θα έχουν πρόσβαση στο RE:Verse χωρίς επιπλέον κόστος.