Company of Heroes 3: Η θρυλική RTS σειρά επιστρέφει! (pics & vids)

Η Sega ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του Company of Heroes 3 υπό την ομάδα ανάπτυξης της Relic Entertainment. Δωρεάν το pre-alpha demo μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Company of Heroes 3: Η θρυλική RTS σειρά επιστρέφει! (pics & vids)

Την επιστροφή του Company of Heroes ανακοίνωσε η Sega. Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με το Company of Heroes 3. Το νέο κεφάλαιο του θρυλικού franchise τοποθετείται χρονικά και πάλι κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ θα κυκλοφορήσει από την ομάδα ανάπτυξης της Relic Entertainment.

O RTS τίτλος παρουσιάστηκε ζωντανά σε ένα τεράστιο event με συνεντεύξεις από τους δημιουργούς, οι οποίοι δοκίμασαν το παιχνίδι, χαρίζοντας στους fans πλάνα από το gameplay.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 3ο κεφάλαιο της σειράς θα διαδραματιστεί κατά κύριο λόγο στην Ιταλία και στην Βόρεια Αφρική, ενώ θα περιλαμβάνει και αρκετές νέες καινοτομίες, όπως το λεγόμενο "tactical pause" και δυναμικό campaign χάρτη.

Όσον αφορά στα commands, θα είναι αρκετά οικεία σε χρήστες που έχουν παίξει παλαιότερα τα Total War, ενώ εκτός αυτού, θα υπάρχει η δυνατότητα για διακοπή προμηθειών των αντιπάλων με κατάληψη του εδάφους τους.

Επιπλέον, θα υπάρχει και το feature για αεροπορική υποστήριξη σε πολλές αποστολές ή αντίστοιχα κατεδάφιση εκείνων του εχθρού.

Τέλος, το campaign θα καθοδηγείται από μία ιστορία και χαρακτήρες, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνονται τοπικοί αντάρτες - μαχητές για πρώτη φορά, σε συνδυασμό με παραδοσιακές RTS αποστολές και set pieces όπως αυτά των Avelino και Monte Cassino.

Δωρεάν η pre-alpha έκδοση

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Company of Heroes 3 δίνει από τώρα μία πρώτη γεύση στους ενδιαφερόμενους θαυμαστές. Μέσω λογαριασμού Steam το pre-alpha demo θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Το CoH 3 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022, σύμφωνα με το πλάνο της Sega, ωστόσο, η επίσημη ημερομηνίας κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.