Sly Cooper: Επιστρέφει στο PS5 ο αγαπημένος ρακούν-κλέφτης;

Ένα tweet της Insomniac Games ενόψει της κυκλοφορίας του Ratchet & Clank: Rift Apart  φούντωσε τις φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του Sly Cooper στο PlayStation 5.

Sly Cooper: Επιστρέφει στο PS5 ο αγαπημένος ρακούν-κλέφτης;

O Sly Cooper αποτελούσε πριν αρκετά χρόνια ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στο PlayStation. Ωστόσο, μετά το 2013 και την κυκλοφορία του Thieves in Time στο PS3, ο αγαπημένος κλέφτης... χάθηκε από την επόμενη γενιά κονσόλων της Sony.

Πάντως, πλέον υπάρχει ελπίδα ότι αυτό θα αλλάξει και ο Sly Cooper στο PlayStation 5! H Insomniac Games επιβεβαίωσε ότι... κάτι υπάρχει στον ορίζοντα με ένα tweet της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Οι δημιουργοί του Ratchet & Clank: Rift Apart έδειξαν ένα screenshot που απεικονίζεται μία από πολλές πλευρές του multi-dimensional κόσμου, όπου εισέρχεται ο Sly Cooper μέσω ενός ρήγματος!

Προφανώς αυτό το tweet αποτελεί προωθητική κίνηση ενόψει της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου νέου Ratchet & Clank, στο οποίο ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του όπλα που θα του επιτρέπουν να καλεί ήρωες από άλλα παιχνίδια της Sony και όχι μόνο!

Για την ώρα, δεν ξέρουμε αν πρόκειται για Easter Egg ή για αληθινό feature του παιχνιδιού. Ο ενθουσιασμός του κόσμου στα σχόλια πάντως έδειξε ότι ο Sly Cooper ακόμα διαθέτει πιστούς θαυμαστές.