Cyberpunk 2077: Αναλαμβάνει νέος director, έρχονται αλλαγές στη CD Projekt

Ανακατατάξεις στην CD Project στον απόηχο των αντιδράσεων για το Cyberpunk 2077. Αλλάζει ο game director, ενώ αποχωρεί και ο quest director της εταιρίας, Mateusz Tomaszkiewicz.

Cyberpunk 2077: Αναλαμβάνει νέος director, έρχονται αλλαγές στη CD Projekt

Σε μία ασυνήθιστη (αλλά ίσως και επιβεβλημένη) κίνηση προέβη η CD Projekt, η οποία γνωστοποίησε πως ένας νέος director θα αναλάβει το Cyberpunk 2077. Συνήθως τέτοιες αλλαγές γίνονται πριν την κυκλοφορία ενός κύκλου και όχι μετά. Το σίγουρο είναι ωστόσο ότι ο νέος επικεφαλής έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.

Όσον αφορά στον πρώην director του παιχνιδιού, Adam Badowski, εκείνος θα αναλάβει άλλο διοικητικό πόστο στην εταιρία. Έτσι, ο νέος game director του Cyberpunk 2077 είναι ο Gabriel Amatangelo.

Ο Amatangelo ήρθε στη CD Projekt το 2020, μετά από αρκετά χρόνια στη BioWare με σημαντική συνεισφορά στο επιπλέον περιεχόμενο του Dragon Age: Inquisition και του Star Wars: The Old Republic. Η κίνηση αυτή συνδέεται με την υπόσχεση της εταιρίας για πολλά δωρεάν DLCs, έναν τομέα με τον οποίο ο Amatangelo έχει ιδιαίτερη εξοικείωση και πείρα.

Αυτή ωστόσο δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στη CD Projekt, αφού και ο quest director της εταιρίας Mateusz Tomaszkiewicz, ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά από 12 χρόνια.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο σε Xbox One και PC σε φυσική και ψηφιακή μορφή, καθώς και σε φυσική μορφή για το PS4. Το πότε θα επιστρέψει σε ψηφιακή μορφή και στο στο PS Store παραμένει για την ώρα άγνωστο.