Horizon Forbidden West: Εντυπωσίασε το νέο gameplay στο State of Mind! (vid)

Το σχεδόν 20λεπτό βίντεο του State of Play αφιερωμένο στο Horizon Forbidden West έδειξε 14 λεπτά gameplay από την PS5 έκδοση!

Horizon Forbidden West: Εντυπωσίασε το νέο gameplay στο State of Mind! (vid)

To PlayStation παρουσίασε το Horizon Forbidden West, μέσα από ένα εικοσάλεπτο State of Play αφιερωμένο στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο βίντεο του αφιερώματος συμπεριλήφθηκαν περίπου 14 λεπτά πλάνων gameplay από την έκδοση του PS5 του παιχνιδιού.

Κατά την διάρκειά του gameplay, πέρα από τις γνώριμες κινήσεις της Aloy, όπως το mount ενός προηγουμένως εχθρικό ρομπότ-δεινόσαυρο, υπήρχαν καινούργια gameplay στοιχεία.

Για παράδειγμα, όπως και στο πρώτο trailer του τίτλου, η κεντρική χαρακτήρας κολυμπούσε κάτω από το νερό, προσθέτοντας μια άλλη πτυχή στην εξερεύνηση. Ακόμα, η Aloy χρησιμοποίησε και ένα paraglider (Shield Wing), το οποίο θύμισε The Legend of Zelda: Breath of the Wild, καθώς και έναν γάντζο για να σκαρφαλώσει άμεσα σε ένα υψηλότερο σημείο.

Αν και αναμενόταν να γίνει γνωστή και η τελική ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PS4 και PS5, τελικά δεν γνωστοποιήθηκε προς το παρόν.

Δείτε το VIDEO από το State of Play: