PS Plus: Με Operation Tango και Star Wars: Squadrons τα δωρεάν games του Ιουνίου

Τρία δωρεάν παιχνίδια παραχωρεί η Sony για τον μήνα Ιούνιο: Τα Operation Tango, Star Wars: Squadrons και Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του PS Plus.

PS Plus: Με Operation Tango και Star Wars: Squadrons τα δωρεάν games του Ιουνίου

Όπως την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, έτσι την τελευταία Τετάρτη (26/5) του Μαΐου, η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα διατεθούν δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Ιούνιο.

Σε αυτά περιλαμβάνονται ένας τίτλος αποκλειστικά για κατόχους PS5 και δύο για κάτοχους PS4, συνεχίζοντας την πρακτική που ακολουθήθηκε κατά τους δύο προηγούμενους μήνες. Έτσι, την 1η Ιουνίου 2021, λοιπόν, θα είναι διαθέσιμα τα Operation Tango, Star Wars: Squadrons και Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown.

Όσον αφορά το Operation Tango, πρόκειται για ένα co-op adventure game με την υπόθεση τοποθετημένη στο κοντινό μέλλον. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Hacker ή τον ρόλο του Agent και συνεργάζονται μεταξύ τους αποκλειστικά με φωνητικές εντολές. Επομένως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι δύο χρήστες να έχουν ενεργοποιημένα τα μικρόφωνά τους.

Το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown αποτελεί μία remastered έκδοση ενός κλασικού fighting game για PS4 με αναβαθμισμένα γραφικά και βελτιωμένο περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι διαθέσιμο και στην υπηρεσία PlayStation Now.

Το Star Wars: Squadrons, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβριο, περιλαμβάνει τόσο single-player campaign, αλλά και multiplayer για αερομαχίες στον κόσμο του Star Wars. Η ιστορία διαδραματίζει μετά τα γεγονότα της ταινίας Return of the Jedi.