Grand Theft Auto V: Έρχεται τον Νοέμβριο σε PS5 και Xbox Series X | S

Το Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online θα είναι διαθέσιμα σε PlayStation 5 και Xbox Series X | S από τις 11 Νοεμβρίου του 2021.

Grand Theft Auto V: Έρχεται τον Νοέμβριο σε PS5 και Xbox Series X | S

Η Rockstar ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πότε το Grand Theft Auto V θα είναι διαθέσιμο στις κονσόλες της νέας γενιάς. Σύμφωνα με την εταιρία, λοιπόν, το Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online έρχονται στα PlayStation 5 και Xbox Series X | S στις 11 Νοεμβρίου του 2021.

Η εν λόγω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε ενόψει και του εμπλουτισμού του περιεχομένου στο GTA Online μέσα στους επόμενους μήνες. Μάλιστα, η Rockstar τόνισε ότι ως επιπλέον bonus, οι παίκτες θα έχουν ειδικά οφέλη στο το καλοκαιρινό περιεχόμενο του GTA Online, τα οποία θα εκμεταλλεύονται τις next-gen εκδόσεις.

Κλείνοντας, η εταιρία επεσήμανε ξανά ότι η ανεξάρτητη έκδοση του GTA Online θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες και των δύο πλατφόρμων. Ωστόσο, σε πρώτη φάση θα είναι αποκλειστική στο PlayStation 5 για τρεις μήνες.

Παράλληλα, τα μέλη του PlayStation Plus στο PS4 και στο PS θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν στην αρχή κάθε μήνα GTA$1,000,000 μέσα από το PS Store, μέχρι την την κυκλοφορία του GTA Online στο PS5.