The Pegasus Dream Tour: Στις 24 Ιουνίου το videogame των Παραολυμπιακών Αγώνων (vid)

Το The Pegasus Dream Tour αποτελεί το πρώτο videogame που θα φέρει το σήμα των Παραολυμπιακών Αγώνων και θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.

The Pegasus Dream Tour: Στις 24 Ιουνίου το videogame των Παραολυμπιακών Αγώνων (vid)

Ο επικεφαλής του Final Fantasy XV, Hajime Tabata, είχε παρουσιάσει πριν κάποιοι διάστημα το νέο πρότζεκτ του με το όνομα The Pegasus Dream Tour, το οποίο συνδυάζει τα videogames με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το παιχνίδι απευθύνεται στους κατόχους φορητών συσκευών με λειτουργικό iOS και Android και βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και μεγάλο διάστημα.

Πρόκειται για το πρώτο videogame που θα φέρει το σήμα των Παραολυμπιακών Αγώνων και χαρακτηρίζεται ως "avatar RPG". Ο χρήστης βρίσκεται στην πόλη Pegasus και μπορεί να περάσει το πρόσωπό του σε έναν χαρακτήρα, απλά τραβώντας μια selfie με το κινητό του τηλέφωνο.

Με τον συγκεκριμένα χαρακτήρα θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διάφορα αγωνίσματα, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και γνωστούς παγκόσμιους πρωταθλητές.

Το The Pegasus Dream ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει πριν από 2 χρόνια, ωστόσο με τις αναβολές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων λόγω του κορονοϊού, αναβλήθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Τώρα, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ: