Apple Watch 7: Με περισσότερο χώρο στην οθόνη και ισχυρό επεξεργαστή!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του νέου Apple Watch 7.

Apple Watch 7: Με περισσότερο χώρο στην οθόνη και ισχυρό επεξεργαστή!

Η έβδομη έκδοση του Apple Watch αναμένεται να διαθέτει ακόμα περισσότερο χώρο οθόνη, με το Bloomberg να κάνει λόγο για την πρώτη σοβαρή σχεδιαστική αλλαγή για το smartwatch της Apple.

Πέρα από την κάσα, η οποία πλέον θα έχει διαγώνιο 41 και 45 χιλιοστών στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις, επομένως σαφώς μεγαλύτερο χώρο για την οθόνη σε σύγκριση με το Apple Watch 6, το νέο Apple Watch 7 Θα είναι ελαφρώς διαφορετικό σχεδιαστικά και στο πλάι. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το προφίλ του smartwatch θα είναι πιο λεπτό πιο λείο και ίσως αρκετά πιο μοντέρνο σε σχέση με παλαιότερες εκδοχές του δημοφιλούς gadget.

Αλλαγές θα υπάρχουν, ωστόσο, και στο εσωτερικό του με το νέο Apple Watch να φιλοξενεί έναν πολύ πιο ισχυρό επεξεργαστή, σύμφωνα με πληροφορίες. Παρ' όλα αυτά, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στον εξοπλισμό παρακολούθησης των παραμέτρων υγείας του χρήστη.

Τέλος, ο πολυαναμενόμενος αισθητήρας θερμομέτρησης δεν θα συμπεριληφθεί ούτε στο φετινό μοντέλο, αφού φαντάζει πιο πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στο Apple Watch που θα κυκλοφορήσει του χρόνου.