Razer Hammerhead: Τα νέα TWS ακουστικά με ANC και Chroma RGB!

Τα νέα Razer Hammerhead είναι TWS ακουστικά δεύτερης γενιάς με βελτιωμένα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τα οποία όμως δεν θα ανεβάσουν κατά πολύ την τιμή τους. 

Razer Hammerhead: Τα νέα TWS ακουστικά με ANC και Chroma RGB!

Ανακοινώθηκαν από την Razer τα δεύτερης γενιάς TWS ακουστικά Razer Hammerhead, τα οποία πλέον υποστηρίζουν Chroma RGB αλλά και τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC).

Τα νέα Razer Hammerhead κοσμούνται σε κάθε ακουστικό από το logo της εταιρίας, το οποίο περιλαμβάνει και LED φωτάκια στο εσωτερικό για να αλλαγές χρώματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη μέσω του Chrome RGB.

Φυσικά, δεν απουσιάζουν τα έτοιμα presets της εταιρείας όπως τα Breathing, Spectrum και Audio Meter, το οποίο αντιδρά ρυθμικά ανάλογα με τη μουσική που ακούγεται.

Αναφορικά με την τεχνολογία ANC, η εταιρεία σημειώνει πως εκμεταλλεύεται τόσο τα εσωτερικά, όσο και τα εξωτερικά μικρόφωνα για την απομόνωση του αυτιού από τους εξωτερικούς ήχους. Επιπλέον, υποστηρίζουν το low-latency mode και το Fast Pair για άμεση σύζευξη με συσκευές Android.

Ως προς την αυτονομία, η Razer υπόσχεται από 4 ώρες με ενεργό φωτισμό και ANC έως 6.5 ώρες με ανενεργό φωτισμό και ANC, ενώ η θήκη φόρτισης προσφέρει 4 πλήρεις επαναφορτίσεις των ακουστικών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις αρκετές αναβαθμίσεις και τα νέα χαρακτηριστικά που έχει προσθέσει η Razer, η τιμή των ακουστικών δεν θα ανέβει σημαντικά!