Huawei Watch 3: Έρχεται στην Ελλάδα!

Το Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα για προπαραγγελία με δώρο ένα ζευγάρι wireless ακουστικά!

Huawei Watch 3: Έρχεται στην Ελλάδα!

Τα νέα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα για προπαραγγελία με δώρο ένα ζευγάρι wireless ακουστικά Freebuds 4i ή Freebuds Pro.

Αναλυτικές πληροφορίες στο δελτίο Τύπου:

«Οι προπαραγγελίες για τη νέα HUAWEI Watch 3 Series (HUAWEI Watch 3 & HUAWEI Watch 3 Pro) μόλις ξεκίνησαν και μια νέα εποχή ξεκινά στην αγορά των «έξυπνων» wearables! Μακράν η πιο ελκυστική επιλογή ανάμεσα σε smartwatch και πολυτελές ρολόι, τα δύο ολοκαίνουργια smartwatches της HUAWEI προσφέρουν στους καταναλωτές μία έξυπνη και φιλική εμπειρία με βελτιωμένη αλληλεπίδραση, ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και διασύνδεση, για κάθε σενάριο χρήσης στην καθημερινότητά σας. Εκτός από τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης -που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό των wearables της HUAWEI- και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα δύο νέα smartwatch της σειράς HUAWEI Watch 3 διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος. Με νέες δυνατότητες και ευκολίες, όπως η αναγνώριση πτώσης αλλά και η υπενθύμιση να πλένετε τα τα χέρια σας , τα νέα έξυπνα ρολόγια θα βοηθήσουν τους χρήστες να έχουν ακόμα καλύτερο έλεγχο της υγείας τους με μία απίστευτη φιλική εμπειρία χρήσης.

Το ιδανικό wearable για την παρακολούθηση της υγείας, η χρυσή τομή ανάμεσα σε «έξυπνο» και συμβατικό πολυτελές ρολόι ακούει στο όνομα HUAWEI Watch 3 Series. Προπαραγγείλτε τώρα το καλύτερο smartwatch της αγοράς και κάντε αυτομάτως δικό σας άλλο ένα απιθανο HUAWEI wearable, ιδανική επιλογή για να συμπληρώσετε τα απαραίτητα gadget της καθημερινότητάς σας και να απογειώσετε την εμπειρία χρήσης: ένα ζευγάρι true wireless bluetooth ακουστικά με Active Noise Cancellation! Δώρο με κάθε HUAWEI Watch 3 τα FreeBuds 4i και με κάθε HUAWEI Watch 3 Pro τα FreeBuds Pro! Η προσφορά αφορά τις προπαραγγελίες και ισχύει έως τις 4 Ιουλίου».