Microsoft: Σημαντική αλλαγή στα πληκτρολόγια των Windows PCs

Η Microsoft ετοιμάζει σημαντική αλλαγή για τα πληκτρολόγια των Windows PCs

Microsoft: Σημαντική αλλαγή στα πληκτρολόγια των Windows PCs

Η Microsoft δεν σκοπεύει να μείνει μόνο στην ενσωμάτωση του AI εργαλείου Copilot στο λειτουργικό σύστημα Windows και στο λανσάρισμα native εφαρμογών για συσκευές Android και iOS. Η εταιρεία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια μοναδική αλλαγή στο πληκτρολόγιο των Windows PCs, καθώς ανακοίνωσε πως τα μελλοντικά μοντέλα θα διαθέτουν ξεχωριστό κουμπί Copilot για να έχεις άμεση πρόσβαση στο AI με ένα πάτημα.

Όπως αναφέρει ο Yusuf Mehdi, Executive Vice President και Consumer Chief Marketing Officer της εταιρείας, στο επίσημο blog, η ενσωμάτωση του ξεχωριστού κουμπιού Copilot θα διευκολύνει σημαντικά τους χρήστες στο να αξιοποιήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη με πρακτικούς τρόπους.

«Αντιμετωπίζουμε αυτήν την ενέργεια ως μια κρίσιμη στιγμή στο ταξίδι μας με το Windows OS, όπου το Copilot θα είναι η βάση για να μπεις στον κόσμο του AI από τον υπολογιστή σου».

Επιπλέον, ο Mehdi χαρακτηρίζει το κουμπί Copilot ως την πρώτη σημαντική αλλαγή στο πληκτρολόγιο των Windows PCs μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες και συγκεκριμένα από τότε που προστέθηκε το Windows key (το 1994).

Πηγή: techgear.gr