Microsoft: Τέλος το Bing Chat, μετονομάστηκε σε Copilot

Τέλος το Bing Chat, μετονομάστηκε και αυτό σε Copilot

Microsoft: Τέλος το Bing Chat, μετονομάστηκε σε Copilot

Η Microsoft παρουσίασε αρκετές αλλαγές στα chatbots της που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη για να «απλοποιήσει την εμπειρία του χρήστη και να καταστήσει το Copilot πιο προσιτό για όλους». Από σήμερα, τα Bing Chat και Bing Chat Enterprise μετονομάζονται απλά σε Copilot. Το Microsoft 365 Copilot ονομάζεται πλέον Copilot for Microsoft 365 και το Microsoft Sales Copilot έγινε Copilot for Sales.

Το Copilot με εμπορική προστασία δεδομένων θα είναι διαθέσιμο από την 1η Δεκεμβρίου 2023 στα Microsoft 365 F3, E3, E5, Business Premium και Business Standard. Άλλοι πελάτες που επιθυμούν τα προνόμια του Copilot με εμπορική προστασία δεδομένων θα μπορούν να το αποκτήσουν με κόστος $5 ανά μήνα. Το Copilot με προστασία εμπορικών δεδομένων προσφέρει τα ίδια οφέλη με το κανονικό Copilot, αλλά διασφαλίζει ότι η Microsoft δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας για την εκπαίδευση της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Εκτός από τα νέα ονόματα, η Microsoft παρουσίασε το Copilot Studio και το Copilot for Service που βασίζεται σε ρόλους. Το Copilot Studio επιτρέπει στους πελάτες να συνδέουν πρόσθετα δεδομένα χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένα ή προσαρμοσμένα plugins, να δημιουργούν εξατομικευμένες ροές εργασίας και να ελέγχουν την εμπειρία σε ολόκληρο τον οργανισμό χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία IT.

Το Copilot για το Microsoft 365 έλαβε επίσης αρκετές νέες λειτουργίες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Μπορείτε να το κάνετε πιο προσωπικό με νέες επιλογές προσαρμογής, όπως οπτικοποιημένα δεδομένα και bullet points αντί για παραγράφους. Το Copilot για το Teams μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το meeting χωρίς να διατηρεί αρχείο των αλληλεπιδράσεων αφότου ολοκληρωθεί.

Το Copilot στο Outlook θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για προγραμματισμένες συναντήσεις με προσκλήσεις, σχετικά emails και τα απαραίτητα έγγραφα, δημιουργώντας μια συνθετική περίληψη. Επιπλέον, θα δημιουργεί περιλήψεις των θεμάτων και θα εξάγει κρίσιμες πληροφορίες.

Το Copilot για άλλες εφαρμογές του Office, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, θα σας βοηθήσει να βλέπετε γρήγορα τις αλλαγές που έχουν γίνει από άλλους χρήστες σε κοινόχρηστα έγγραφα, να αποκτάτε βαθύτερη γνώση και να αντλείτε δεδομένα από το Web στο Excel και να συνδέεστε με την εταιρική βιβλιοθήκη πολυμέσων για παρουσιάσεις στο PowerPoint.

Πηγή: techgear.gr