Twitter: Νέα λειτουργία unnmentioning για αποχώρηση από συζητήσεις

Το Unmentioning είναι διαθέσιμο στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Twitter για συσκευές iOS και αναμένεται σύντομα στην αντίστοιχη για συσκευές Android, αλλά και στους υπολογιστές.

Twitter: Νέα λειτουργία unnmentioning για αποχώρηση από συζητήσεις

Το Twitter εμπλούτισε την πλατφόρμα με νέες λειτουργίες, όπως το λεγόμενο Unmentioning, το οποίο λανσάρεται με σκοπό να δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να αποχωρούν από συζητήσεις, εφόσον δεν θέλουν να λαμβάνουν ενημερώσεις ή δεν επιθυμούν να συμμετέχουν.

Αν οι χρήστες έχουν γίνει @mentioned από κάποιον άλλο χρήστη μπορούν να μεταφερθούν στην καρτέλα Mentions και να επιλέξουν το "Leave this conversation" από οποιαδήποτε συζήτηση ή να πατήσουν στις 3 τελείες σε κάθε tweet που υπάρχει mention του λογαριασμού τους.

Αφού αποχωρήσουν, το username τους γίνεται αυτόματα untag και δεν μπορούν να ξαναγίνουν mentioned από άλλο χρήστη.

Μάλιστα, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν θα ενημερώνονται για την αποχώρηση του χρήστη, αλλά το username του αποχωρήσαντα θα εμφανίζεται διαφορετικά. Επιπλέον, εφόσον ένας χρήστης αποχωρήσει από μία συζήτηση, δεν μπορεί να επανέλθει.

Η εν λόγω λειτουργία ίναι διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Twitter για συσκευές iOS και αναμένεται σύντομα στην αντίστοιχη για συσκευές Android, αλλά και στους υπολογιστές.