Microsoft Office 2021: Επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου

Την ίδια ημέρα με το επίσημο λανσάρισμα των Windows 11, κυκλοφορούν και τα Microsoft Office 2021.

Microsoft Office 2021: Επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου

Στις 5 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του Microsoft Office για όλους τους χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορεί ήδη η έκδοση του Microsoft Office Long Term Servicing Channel για τα Windows και τα Mac.

Η έκδοση LTSC του Microsoft Office είναι περιορισμένη σε σχέση με τις εκδόσεις του Microsoft Office 365 όσο και σε σχέση με την εμπορική έκδοση του Office. Το Office 2021 θα είναι διαθέσιμο σε μία στάνταρ τιμή με υποστήριξη για περιορισμένη χρονική διάρκεια σε αντίθεση με το 36, το οποίο λαμβάνει updates έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι το Microsoft Office 2021 θα έχει το Dark Mode, υποστήριξη dynamic arrays στο Excel, καθώς και πλήρη λειτουργία του XLOOKUP για την καλύτερη εύρεση στοιχείων σε ένα αρχείο Excel. Επιπλέον, θα διαθέτει Line Focus, μία λειτουργία για καλύτερη εστίαση στο κείμενο αρχείου Word.

Φυσικά, η επιλογή της 5ης Οκτωβρίου για την κυκλοφορία του Office δεν είναι τυχαία από τη Microsoft, αφού συμπίπτει με το επίσημο λανσάρισμα των Windows 11.