Τα τραγούδια έχουν Ιστορία: Όταν πίνει μια γυναίκα - Το χοντρό λάθος με τη Χαρούλα!

1970: Η εικοσάχρονη Χάρις Αλεξίου χτυπά την πόρτα της δισκογραφικής εταιρίας ΜΙΝΟΣ και ζητά ακρόαση.

Τα τραγούδια έχουν Ιστορία: Όταν πίνει μια γυναίκα - Το χοντρό λάθος με τη Χαρούλα!

Το επιτελείο της εταιρίας εκστασιάζεται από την φωνή της και η είσοδός της στη δισκογραφία είναι ζήτημα χρόνου. Την ίδια εποχή ένα τραγούδι των Βασίλη Βασιλειάδη-Πυθαγόρα "Όταν πίνει μια γυναίκα" περιμένει την Νίνα Χάρμα να επιστρέψει από τη Γερμανία για να το ηχογραφήσει.

Ωστόσο η Χάρμα καθυστερεί και η υπόθεση επείγει καθώς το τραγούδι αυτό θα συμπληρώσει ένα 45άρι στην άλλη όψη του οποίου τραγουδά ο Μπάμπης Τσετίνης. Η ΜΙΝΟΣ δίνει στην Αλεξίου την ευκαιρία για το παρθενικό της ταξίδι στην ελληνική μουσική. Η Χαρούλα ερμηνεύει το τραγούδι, το δισκάκι κυκλοφορεί αλλά στο μεταξύ ο δαίμων της δισκογραφίας έχει βάλει το χέρι του. Από λάθος του τεχνικού στο εργοστάσιο της κοπής των δίσκων πηγαίνει η μαγνητοταινία με το δοκιμαστικό μιας άλλης τραγουδίστριας ονόματι Πετράκη.

Η Πετράκη με απειλές, κατάρες και εξώδικα απαιτεί επανόρθωση. Σε δύο μέρες μέσα η ΜΙΝΟΣ έχει κυκλοφορήσει εκ νέου το δισκάκι με την πραγματική φωνή της Αλεξίου. Οι κατάρες της Πετράκη ευτυχώς δεν έπιασαν και η Χαρούλα θριάμβευσε. Θα μείνει όμως το τραγούδι αυτό ένα από τα πιο χαριτωμένα ... παρατράγουδα της Ελληνικής δισκογραφίας.