Καζαντζίδης: «Ο καλύτερος τραγουδιστής σήμερα δεν είναι ο Νταλάρας αλλά κάποιος άλλος...»

Ο Καζαντζίδης έδωσε το δαχτυλίδι της «βασιλείας» του σ' έναν ερμηνευτή που δεν περνούσε απ' το μυαλό μας. 

Καζαντζίδης: «Ο καλύτερος τραγουδιστής σήμερα δεν είναι ο Νταλάρας αλλά κάποιος άλλος...»

Οι μεγάλοι τραγουδιστές ξέρουν τα μυστικά του τραγουδιού και μπορούν να καταλάβουν ένα εξίσου καλό ερμηνευτή. Έχει πάντα ενδιαφέρον η γνώμη τους και πρέπει να την λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Όταν ο Καζαντζίδης ρωτήθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη ποιον τραγουδιστή ξεχωρίζει εξέπληξε με την επιλογή του.

Ο Στέλιος μίλησε για τον Αντώνη Βαρδή, τον σπουδαίο αυτό συνθέτη, που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν λιγότερο δεινός ερμηνευτής. Ο Καζαντζίδης μιλά δικαίως για μια φωνή που δεν αφήνει λεπτομέρεια στο τραγούδι και τον χαρακτηρίζει «χορταστικό» για όσους ξέρουν από ερμηνεία και φωνή. Αντίθετα, σε άλλη συνέντευξή του αποκαθηλώνει τον Γιώργο Νταλάρα, τον οποίο επ' ουδενί δεν θεωρεί άξιο συνεχιστή του.

Η ερμηνευτική μεγαλοφυία του Στέλιου δεν περιορίζεται μόνο στο τίμπρο της φωνής του. Τα ποικίλματα που δοκίμαζε σε κάθε του τραγούδι είναι αδιανόητα και είναι φυσικό ο ίδιος να εντυπωσιάζεται από ερμηνευτές που «στολίζουν» την ερμηνεία τους με παράξενα γυρίσματα.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Βαρδής είχε μια αυθεντική λατρεία στο Στέλιο και ήταν από τους τραγουδιστές που όπως και ο Νταλάρας, ο Πάριος και η Αλεξίου τον έκαναν εικόνισμα.