Whole Lotta Love: Η μεγάλη ροκ διασκευή της Τίνα Τέρνερ, που την τραγούδησε μόνο σε μια συναυλία

Το Whole Lotta Love είναι ένα τραγούδι διασκευής των Led Zeppelin, από το άλμπουμ Acid Queen, μαζί με το Baby, Get It On το δεύτερο σινγκλ του LP.

Whole Lotta Love: Η μεγάλη ροκ διασκευή της Τίνα Τέρνερ, που την τραγούδησε μόνο σε μια συναυλία

Είναι επίσης το πρώτο σόλο single της Tina Turner. Η πλευρά b περιέχει μια σύνθεση του Ike Turner to "Rockin And Rollin'. Η έκδοση αυτού του σινγκλ είναι πολύ πιο σύντομη από ό,τι στο άλμπουμ, επειδή το ορχηστρικό μέρος είναι επεξεργασμένο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου των μελών της μπάντας της Tina στην τελευταία συναυλία της περιοδείας της Twenty Four Seven το 2000, η Tina ερμήνευσε μια πολύ σύντομη εκδοχή του "Whole Lotta Love", η οποία είναι η μόνη ζωντανή έκδοση από αυτό το τραγούδι.

Αυτή η χαρακτηριστικά υψηλής τάσης και θορυβώδης ερμηνεία των Led Zeppelin ήταν μακράν η πιο εμπορική επιτυχία της Tina για αρκετό καιρό.

Το 2004, το τραγούδι κατατάχθηκε στο νούμερο 75 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών και τον Μάρτιο του 2005. Τοποθετήθηκε στην 11η θέση σε παρόμοια λίστα από το Rolling Stone. Το 2009 ονομάστηκε το τρίτο καλύτερο σκληρό ροκ τραγούδι όλων των εποχών. Το 2014, οι ακροατές του BBC Radio 2 ψήφισαν το "Whole Lotta Love" ως το καλύτερο riff κιθάρας όλων των εποχών.