Για αυτή τη φωνή ο Ζαμπέτας είπε: «Δεν είχε μυαλό αλλιώς ποια Μοσχολιού και Μαρινέλλα!»

Τραγουδίστρια με χολιγουντιανή σκηνική παρουσία, αυθεντική φωνή αλλά μια κούκλα χωρίς μυαλό που δεν έκανε την καριέρα που της άξιζε

Για αυτή τη  φωνή ο Ζαμπέτας είπε: «Δεν είχε μυαλό αλλιώς ποια Μοσχολιού και Μαρινέλλα!»

Την ακούει κανείς στα δισκάκια του '60 κι αναρωτιέται γιατί αυτή η γόησσα με τη βαθιά, βελούδινη φωνή δεν έκανε μεγάλη καριέρα και δεν ξεπέρασε σε δημοφιλία τραγουδίστριες όπως η Βίκυ Μοσχολιού και η Μαρινέλλα.

Φωνή σχολής Πόλυς Πάνου, με μια δική της μαγκιά, γόησσα πραγματική όχι παίξε-γέλασε που στα πόδια της σφάζονταν άντρες και γυναίκες, διέγραψε ένα μικρό κύκλο επιτυχίας και από την αφάνεια ξανακύλησε στην αφάνεια.

Σήμερα οι λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού την αντιμετωπίζουν σαν μια περιθωριακή βεντέτα με ανεξάντλητο μπρίο και μια χροιά ροκ.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας που πρώτος την οραματίστηκε σαν την μεγάλη κυρία του λαϊκού πενταγράμμου προσπαθούσε να της δώσει τον απαραίτητο προσανατολισμό στην δισκογραφία αλλά εκείνη κλοτσούσε. Της έδωσε κάποια τραγούδια όπως το «Καράβι» και το «Μιας πεντάρας νιάτα» που τα... έσκισε όπως είπε ο ίδιος. Της πρότεινε τον «Αλήτη» του που τον απέρριψε και πολύ τον θύμωσε αυτή της η άρνηση. Της ζητούσε να λέει στα μαγαζιά τα τραγούδια που ηχογραφούσαν κι εκείνη δεν τον άκουγε. Θαμπωμένη από τις εκδηλώσεις λατρείας στα νυχτερινά κέντρα νόμιζε πως θα έμενε μια ζωή βασίλισσα της νύχτας και δεν θα είχε ανάγκη τους δίσκους.

Έτσι όμως δεν πήγε μακριά η βαλίτα. Είναι αλήθεια βέβαια ότι κι ο Λαμπρόπουλος της Columbia, ίσως λόγω του ατίθασου χαρακτήρα της, δεν την προωθούσε. Έτσι έμεινε πίσω σε δημοφιλία η Μπέμπα Μπλανς ή Μπέμπα Μπλου όπως την φώναζε ο Ζαμπέτας.

Σήμερα ξέρουμε για αυτή πως ήταν ο κρυφός και αθεράπευτος έρωτας του μεγάλου Δημήτρη Στεργίου ή Μπέμπη και πως ένα βράδυ στο χειμερινό Φαληρικό της οδού Ηπείρου η Σωτηρία Μπέλλου τυφλωμένη από το πάθος της για την πανέμορφη γόησσα έσπασε μπουκάλι και θα έκανε φονικό.

Καριέρα πάντως, ή τουλάχιστον την καριέρα που της άξιζε δεν έκανε ποτέ η κατά κόσμο Αγγελική Κωνσταντοπούλου, γιατί όπως έλεγε και ο μέγας Ζαμπέτας δεν είχε κουκούτσι μυαλό!