Wild Horses - The Rolling Stones: Για ένα γιό και μία γυναίκα!

 Αρχικά το τραγούδι ανήκε στον Keith Richards, που το είχε γράψει για τον γιο του, ο οποίος τότε ήταν μόλις δυο μηνών. Στη συνέχεια, ο Mick Jagger το ξανάγραψε, έχοντας στο μυαλό του τη σχέση του με τη Marianne Faithfull.

Wild Horses - The Rolling Stones: Για ένα γιό και μία γυναίκα!

Ο Keith Richards έγραψε στίχους για τη λύπη που ένιωθε αφού αναγκάστηκε να αφήσει πίσω την οικογένειά του για να πάει σε περιοδεία λίγο μετά τη γέννηση του νεογέννητου γιου του Marlon το 1969. Ο Jagger αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο κομμάτι, με μοτίβο «τα άγρια άλογα δεν μπορούσαν να με παρασύρουν».

Ο Τζάγκερ, όμως αργότερα αρνήθηκε ότι τα λόγια αφορούσαν τον Φέιθφουλ στις σημειώσεις για το άλμπουμ συλλογής του 1993 Jump Back, δηλώνοντας, «Θυμάμαι ότι καθίσαμε αρχικά να το κάναμε αυτό με τον Gram Parsons και νομίζω ότι η εκδοχή του βγήκε λίγο πριν από τη δική μας. Όλοι λένε πάντα ότι αυτό γράφτηκε για τη Μαριάννα, αλλά όλα είχαν τελειώσει μέχρι τότε. Σίγουρα ήμουν πολύ μέσα σε αυτό το κομμάτι συναισθηματικά».

Ο Richards έγραψε στην αυτοβιογραφία του Life το 2010 για τη δημιουργία του τραγουδιού. «Είναι σαν «ικανοποίηση». Απλώς το ονειρεύεσαι και ξαφνικά είναι όλα στα χέρια σου. Μόλις έχετε στο μυαλό σας το όραμα των άγριων αλόγων, εννοώ, ποια είναι η επόμενη φράση που θα χρησιμοποιήσετε; Να μη με παρασύρουν μακριά».