Όταν ο Ζαμπέτας διασκέδαζε την κόρη του Τσάρλι Τσάπλιν στην Αθήνα

Αθήνα, 1967. Η νυκτερινή διασκέδαση καλά κρατεί, τα μπουζούκια είναι στο φόρτε τους κι ο Ζαμπέτας στο ζενίθ της καριέρας του.

Όταν ο Ζαμπέτας διασκέδαζε την κόρη του Τσάρλι Τσάπλιν στην Αθήνα

Στου Κυρ Αντώνη όπου εμφανίζεται έχει μαζί του εκτός των άλλων και τον πρωτόβγαλτο Δημήτρη Μητροπάνο. Την εποχή εκείνη ο Γιώργος Ζαμπέτας έχει εξελιχθεί σ' ένα λαμπερό και απρόβλεπτο σόουμαν που κυριαρχεί στην Αθηναϊκή νύχτα. Συνεχίζει να γράφει σπουδαία τραγούδια για τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές και κάνει μεγάλο σουξέ.

Μαζί του διασκεδάζουν όχι μόνο τα μείζονα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, της τέχνης και του αθλητισμού αλλά και πρόσωπα από το διεθνές τζετ σετ όπως για παράδειγμα η κόρη του Τσάρλι Τσάπλιν. Η θυγατέρα του Σαρλό βρέθηκε ένα βράδυ στα μπουζούκια και μεράκλωσε όσο δεν παίρνει με τις πενιές του Ζαμπέτα. Στην παρέα της είχε τους κινηματογραφικούς παραγωγούς Δαμασκηνό και Μιχαηλίδη αλλά και την Έλλη Λαμπέτη.

Εκείνο το βράδυ κάηκε το πελεκούδι, όπως φαίνεται και από την παραπάνω φωτογραφία. Η κόρη του Σαρλό είναι πάνω στο τραπέζι, ο Ζαμπέτας είναι έτοιμος να σαλτάρει κι αυτός ενώ από το βάθος του τραπεζιού η Έλλη Λαμπέτη παρακολουθεί με αμήχανο βλέμμα. Εκείνη τη χρονιά από την Philips κυκλοφορεί και η θρυλική "Θεσσαλονίκη" σε στίχους Ηλία Ηλιόπουλου. Την τραγούδησε ο Δημήτρης Μητροπάνος.