Εμπιστοσύνη στη Μαγιόρκα!

Μία επιλογή από το κουπόνι της Τρίτης (16/6). Θα παίξουμε Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα 

Εμπιστοσύνη στη Μαγιόρκα!

Στο «Κεράμικα» η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Μαγιόρκα σε ένα ιδιαίτερης σημασίας παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν δυναμικά στις νίκες που αν και δύσκολα, πέρασαν το «εμπόδιο» της Θέλτα και…αναπτέρωσαν κάθε ελπίδα για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επιβραβεύτηκε με το γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε 28 αγωνιστικές η Βιγιαρεάλ μετράει 20 Over 2.5. Ακολουθεί το κομβικό ματς με αντίπαλο τη Γρανάδα εκτός έδρας.

Η Μαγιόρκα υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, σε ματς που οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές στιγμές και σίγουρα αδικούνται από το τελικό σκορ. Παραμένει σε δύσκολη θέση, θέλει νίκες για να ελπίζει στην παραμονή της. Ακολουθεί το πολύ σημαντικό ματς, εντός με τη Λεγκανές. Στην «κόψη του ξυραφιού» το ματς και για τις δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Η Μαγιόρκα παρά την ήττα άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ και η Βιγιαρέαλ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Το κίνητρο της…επιβίωσης είναι πιο ισχυρό από αυτό της Ευρώπης. Ρίσκο αλλά θα υποστηρίξουμε τους «νησιώτες». Σε καλή απόδοση του Χ/2 και θα το πάρουμε.

Πρόταση
Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα Χ/2 Δ.Ε (2.37)