Μάιντς για παραμονή!

Μία επιλογή από το κυριακάτικο (14/6) κουπόνι. Ποντάρουμε στη φορμαρισμένη Μάιντς.

Μάιντς για παραμονή!

Στο «Oper Arena» η Μάιντς φιλοξενεί την Άουγσμπουργκ (14/6, 16:30) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στα τρίποντα, αφού πέρασαν από την Φρανκφούρτη κερδίζοντας 2-0 την Άιντραχτ.

Νίκη μετά από πέντε αγώνες για τη Μάιντς που «ανάσανε» βαθμολογικά και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι δύσκολα (Ντόρτμουντ, Βέρντερ, Λεβερκούζεν) και σήμερα οφείλει να κερδίσει.

Από την άλλη, η Άουγσμπουργκ για ένα ακόμα (τρίτο στη σειρά) ματς απέτυχε να πάρει τρεις βαθμούς. Φιλοξένησε την προηγούμενη Κυριακή την Κολωνία, με την οποία έμεινε στην ισοπαλία (1-1). Όχι και το ιδανικότερο αποτέλεσμα για εκείνη, ειδικά από τη στιγμή που τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά στη βαθμολογία, όντας μόλις στο +4 από τα μπαράζ παραμονής.

Κομβική η αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στη Μάιντς, καθώς σε περίπτωση που φύγει με άδεια χέρια η αντίπαλός της θα την ξεπεράσει στην κατάταξη και θα τη βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Δυσκολεύεται εξαιρετικά στο γκολ, χαρακτηριστικό το ότι έχει σημειώσει μονάχα πέντε τέρματα, στα έξι τελευταία της ματς. Πάντως, η Μάιντς δεν έχει κερδίσει τις τελευταίες τρεις φορές που συνάντησε την Άουγκσμπουργκ, ωστόσο η παράδοση είναι υπέρ της. Με ρίσκο και…αδρεναλίνη θα πάμε στον άσο. Η απόδοση είναι εξαιρετική και αξίζει να ποντάρουμε στην πιο φορμαρισμένη Μάιντς.