Θα είναι ο πιο φρέσκος απ’ όλους

Την ώρα που όλη η Μαρσέιγ θα είναι εξαντλημένη από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ένας «γνωστός» μας θα έχει περισσότερες δυνάμεις και αυτή τη φορά δεν θα είναι στον πάγκο…

Θα είναι ο πιο φρέσκος απ’ όλους

Αρχίζουμε …ανάποδα την περιήγησή μας στο σημερινό πρόγραμμα. Όχι από σημεία, αλλά από ειδικά στοιχήματα. Οι περισσότεροι θα παρακολουθήσατε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μαρσέιγ ηττήθηκε κατά κράτος. Ξόδεψε και δυνάμεις και ψυχολογία ενόψει τις κρίσιμης τελευταίας αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Όλοι κουράστηκαν πολύ.

Εκτός από έναν που μπήκε αλλαγή στο 70’ και παραλίγο να βάλει …φωτιά στο παιχνίδι. Τον Κώστα Μήτρογλου. Σήμερα θα παίξει από την αρχή κόντρα στην εξασφαλισμένη Αμιάν και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη, ίσως και με μεγάλο σκορ, καθώς υστερεί στις ισοβαθμίες. Σκόρερ ο διεθνής επιθετικός μας λοιπόν είτε πρώτος είτε σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο.

Από εκεί και πέρα δεν πιστεύουμε ότι η Μονακό θα γκρεμίσει στην 38η αγωνιστική όσα έχτιζε στις 37 προηγούμενες. Διπλό κόντρα στην Τρουά, η οποία για να σωθεί θα πρέπει να συμβούν θαύματα ή μάλλον δράματα για την Τουλούζ, η οποία υποδέχεται την εκτός στόχων Γκινγκάμπ και απέχει μια νίκη από την παραμονή της.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Μαρσέιγ – Αμιάν: ΣΚΟΡΕΡ ο Μήτρογλου, είτε πρώτος είτε σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο. Τρουά – Μονακό 2

Για το Ιερό Δισκοπότηρο

Μπάγερν και Άιντραχτ συγκρούονται στο Βερολίνο, στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Πιστεύει κανείς ότι οι Βαυαροί θα αδιαφορήσουν για έναν ολόκληρο τίτλο; Δεν το έχουν κάνει ποτέ, δεν θα το κάνουν ούτε τώρα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία σημειωτέον έχει στον πάγκο της τον Νίκο Κόβατς, διάδοχο του Γιουπ Χάινκες, έχει βγει εντελώς εκτός ρυθμού εδώ και ενάμιση μήνα. Άσος συνδυαστικά με πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ Μπάγερν – Άιντραχτ 1 και Over 2,5 ή 3,5

Υπάρχει και η Β’ Ισπανίας

Και φτάνει στην 40ή από τις 42 αγωνιστικές της. Η Βαγιαδολίδ προέρχεται από δύο νίκες και μια ισοπαλία και τα δίνει όλα για να περάσει στη ζώνη των μπαράζ ανόδου. Ή κερδίζει την υποβιβασμένη Λόρκα και κάνει μεγάλο βήμα για την πραγματοποίηση του στόχου της ή χάνει βαθμούς και βλέπει άλλους να διεκδικούν τα …όνειρά της.

ΠΡΟΤΑΣΗ Λόρκα – Βαγιαδολίδ 2

Όλα για όλα

Ούτως ή άλλως οι αγώνες της Ουτρέχτης και της Φίτεσε στο ολλανδικό πρωτάθλημα συνοδεύονται από γκολ και θέαμα. Το ίδιο συνέβη και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα μπαράζ εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ. 3-2 υπέρ των σημερινών γηπεδούχων έληξε το πρώτο ματς. Λέτε ο σύλλογος του Άρνεμ να μη ρισκάρει; Θα πιέσει με τον τρόπο που μπορεί. Δηλαδή με επίθεση και η Ουτρέχτη θα απαντήσει επίσης με αυτό που ξέρει καλύτερα. Με τον ίδιο τρόπο δηλαδή.

ΠΡΟΤΑΣΗ Ουτρέχτη – Φίτεσε Over 2,5 ή 3,5